Wijnbouwers der Lage Landen

De vereniging is op 18 november 2006 als regionale vereniging voor Noord-Brabant opgericht onder de naam “Brabantse Wijnbouwers”, met als doel kennis over en praktijkervaring met wijnbouw te vergaren en die vervolgens onder de leden te verspreiden.

In de afgelopen jaren is de vereniging in hoog tempo uitgegroeid tot een organisatie met circa 900 leden, voornamelijk in Vlaanderen en Nederland. De naam van de vereniging is daarom ook aangepast naar: “Wijnbouwers der Lage Landen“.

Verdieping van kennis van het wijnmaken, aansluiting tot een enorm netwerk van wijnmakers en toegang tot de inkoop van professionele materialen.

Het lidmaatschap van de Wijnbouwers der Lage Landen geeft toegang tot het volgen van cursussen, het deelnemen aan beoordelingen van de gemaakte wijnen en aansluiting met een enorm netwerk van zowel hobby- als ook professionele wijnmakers. Daarnaast kun je bij deelnemen aan de collectieve inkoop van hulpmiddelen voor wijnbereiding zoals professionele gisten die normaal alleen in grootverpakking beschikbaar zijn.

Het lidmaatschap van de Wijnbouwers der Lage Landen; voor een serieuze (hobby)wijnmaker van onschatbare waarde!